Elämyslahja Tampere – nääs täällä osataan!

Elämyslahja Tampere

Tampere on elämysten luvattu kaupunki. Siellä on mahdollista hemmotella itseään rentouttavissa hoidoissa ja kokea vauhdikkaita elämyksiä veden äärellä. Elämyslahja Tampere voi olla lähes mitä tahansa ja on helppo löytää mieluisa lahja kaikille henkilöille. Tekemistä Tampereella löytyy niin herkuttelun, hemmottelun, hurjien lajien parissa, hevosten parissa ja ravintolaillallisen merkeissä.

Hemmottelevat elämykset

Kleopatran jalkahoito

Kleopatran jalkahoito on hemmotteluhoito, joka tarjoaa väsyneille jaloillesi piristystä ja auttaa pitämään jalkasi terveenä ja kauniina. Jalkahoito alkaa hemmottelevasti mansikkajalkakylvyllä, joka kosteuttaa, rentouttaa, pehmentää ja valmistelee jalat hoitoa varten. Hoito jatkuu tämän jälkeen aromaattisella suolakuorinnalla.

Elämyslahjaan kuuluu ylellinen jalkahoito yhdelle henkilölle ja se kestää 75 minuuttia. Lisäksi hoito pitää sisällään myös kosteuttavan naamion, kynsien huollon ja leikkauksen, kynsinauhojen hoidon ja kovettumien poiston. Pisteenä i:n päällä on rentouttava jalkojen yrttinyyttihieronta lämpimän öljyn kera. Lopuksi tarjotaan virkistävä mansikkajuoma tai lämmin tee. Kleopatra-hoito sopii kenelle tahansa.

Metsäelämys kaupungissa

Metsäelämys kaupungissa pitää sisällään kiireettömän hetken ja kaikkia aisteja hellivän hoidon. Kaikki murheet ja kiireet jäävät unholaan kynttilänvalossa, rentoutuen lämpimällä vuoteella, metsän ääniä kuunnellen. Lahjan saaja voi ajatuksissaan vaeltaa metsäpolulle tai istua pehmeälle sammaleelle. 

Elämyslahjaan kuuluu metsäinen hieronta kaikille aisteille, alkaen selkähieronnalla ja edeten turve-hiilikuorintaan. Tämän jälkeen kasvoja kosteutetaan ja hellitään mahla-hoitovesillä ja uudistavilla seerumeilla. Havumetsän tuoksuinen kasvohieronta antaa kokemuksen syvästä rentoutumisesta. Lahja sopii luonnosta inspiraatiota saaville ja rentoutusta kaipaaville naisille.

Kleopatran kauneuspäivä

Kleopatran kauneuspäivä tarjoaa hemmottelua päästä varpaisiin. Kukapa nainen ei haluaisi kokea samanlaista kuninkaallista hemmottelua kuin kuningatar Kleopatra yli kaksi tuhatta vuotta sitten? Pakettiin voi vaikka yhdistää Interflora Tampere kukkalähetyksen, jolloin oman elämänsä Kleopatra tuntee itsensä todella kuningattareksi. 

Elämyslahjaan kuuluu Kleopatran täydellinen kauneuspäivä yhdelle henkilölle ja se kestää kolme tuntia. Elämyksen saaja saa lopuksi nauttia kupillisen yrttiteetä. Hoitopaketti sopii hänelle, jolle toivot kaikkein parasta. Hoitoon kuuluvat:

  • Rentouttava yrttinyyttihieronta, joka kuorii ja kosteuttaa vartaloa
  • Spa-jalkahoito, sisältäen kuorinnan, naamion, kynsien ja kovettumien huollon sekä ihanan hieronnan
  • Kirkastava ja kosteuttava Kleopatran kasvohoito, joka kohottaa kasvoja, sisältäen pitkän kasvohieronnan tehoampullin kera sekä ylellisen kasvonaamion
  • Päivämeikki ja kulmien muotoilu.

Liikunnalliset elämykset

Raviohjastajan päivä

Raviohjastajan päivä mahdollistaa raviurheiluun tutustumisen ammattilaisen kanssa hypäten itse ravihevosen rattaille. Opastettuun tallivierailuun kuuluu tutustuminen tallialueella ja ohjastamisen kokeilemista Teivon Ravikoulun ravihevosilla. Totopelaamisen saloihin tutustuttaa peliopastus ja tuomaritornivierailussa voi kurkata tuomaritoiminnan kulisseihin. 

Elämykseen kuuluu opastettu tallivierailu, peliopastus, ravihevosella ajo, tuomaritornivierailu, alkudrinkki sekä pieni suolainen, kolmen ruokalajin illallinen ja viisi ruokajuomaa. Elämyksen kesto on n. 3–4 tuntia ja se sopii yli 18-vuotiaille. 

Köysilaskeutuminen kalliolta

Köysilaskeutuminen kalliolta on mahtava tapa ylittää itsensä ja saada samalla tehokasta liikuntaa. Elämykseen kuuluu sopivalta kalliojyrkänteeltä laskeutuminen oppaan varmistamana, jolloin sinun on mahdollista vain keskittyä voittamaan itsesi. Elämys sopii yli 18-vuotiaille tai huoltajan kirjallisen luvan sekä täysi-ikäisen henkilön mukana olon. 

Varjoliitely Näsijärven yllä

Varjoliitely Näsijärven yllä tarjoaa kyydin varjoliitimellä. Voit ihailla ilmasta käsin Tampereen kaunista järvimaisemaa. Tämä elämyslahja Tampere sisältää varjoliidon tutustumiskurssin ja kokeneen pilotin opastuksella tapahtuvan tandem-elämyslennon. Lennon lisäksi elämykseen kuuluu lento-opastus, välineistöön ja lentämisen periaatteeseen tutustuminen. 

Varjoliidin hinataan kolmesti n. 600-800 metrin korkeuteen, jonka jälkeen köysi irrotetaan ja liidin lentää itsenäisesti. Jos elämyksen saaja haluaa, voidaan tehdä myös erilaisia G-voimia tarjoavia temppuja. Nämä sopivat vain todellisille hurjapäille! Lopuksi saat lennosta GoPro-tallenteen muistoksi. Elämys sopii lähes jokaiselle. 

Seikkailupeli torneissa ja tunneleissa

Seikkailupeli torneissa ja tunneleissa on pulmanratkaisua ja ryhmätyötä Finlaysonin alueella. Pelissä liikutaan ulkona ja sisällä ja päästään tutustumaan normaalisti yleisöltä suljettuihin paikkoihin, kuten sprinkleritorni ja maanalaiset tunnelit. Pelaajien mukana kulkee ”talkkari”, jolla on avainnippu sekä rajalliset tiedot. Matkaan sisältyy tehtäviä ja nähtävyyksiä, eikä kisa tapahdu toisia tai kelloa vastaan. 

Elämys sopii yli 12-vuotiaille, normaalin liikuntakyvyn omaaville henkilöille. Ei suositella korkeanpaikan kammoisille tai ahtaista paikoista ahdistuville. Interflora voi tuoda osallistujille palkintokimput itsensä ylittämisestä. 

Tyylikkäät elämykset

Limusiinimatka

Limusiinimatka on todellisen ylellisyyden huipentuma, voit siis viettää päivän ökyrikkaana. Upea Ford Excursion limusiini on varustettu virvokepaketilla, mahtavalla äänentoistojärjestelmällä ja Playstation 4:llä peleineen. Elämykseen kuuluu edellä mainittujen lisäksi 60 minuutin ajelu kahdeksalle hengelle, enintään 100 kilometrin ajomatka sekä kuljettaja ja polttoaineet. 

Elämys sopii jokaiselle, joka haaveilee luksuksesta tai huomion keskipisteenä olemisesta. Myös polttareihin ja ison merkkipäivän kunniaksi tapahtuva limusiiniajelu kruunaa koko päivän. Tampereen kukkakaupat voivat toimittaa osallistujille kukkakimput suuren maailman tyyliin. 

Paint & Party

Paint & Party eli maalausta ja viiniä ohjatusti auttaa pääsemään irti arjesta. Tapahtumassa maalataan oma taideteos kankaalle akryylimaaleilla. Elämys tapahtuu ravintolassa, eli tekemisen lomalla voi siemailla erikseen ostettavia juomia. Eikä tarvitse edes osata maalata ennestään, sillä tämä elämys sopii ensikertalaisellekin. Pakko ei ole edes juoda mitään, voi ihan vain pelkästään maalatakin. 

Elämykseen sisältyy maalaustapahtuma ravintolassa, valmistelut sekä siivoukset, laadukkaat maalaustarvikkeet, tiimin iloinen palvelu ja ohjeistus, tekemäsi taideteos itselle muistoksi, essu vaatteiden suojaksi. Elämys sopii loistavasti vaikkapa tyky-päivään, polttareihin, synttäreille tai muuten vain kavereiden kanssa toteutettavaksi. Elämyspaikkakunnat ovat Tampere ja Helsinki

Sisällysluettelo

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.