Elämyslahja Helsinki – koe pääkaupunki uudella tavalla!

Elämyslahja Helsinki

Helsinki, upea pääkaupunkimme! Kaikkihan tietävät tunnetut nähtävyydet, kuten Eduskuntatalon ja Senaatintorin. Tekemistä Helsingissä kaipaavalle on tarjolla muutakin kuin turistikierrokset. Pääkaupunkiseudulla tekemistä riittää jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Elämykset Helsingissä voivatkin olla melkein mitä tahansa, vain taivas ja kukkaro ovat rajana.

Millainen elämyslahja Helsinki sinua eniten viehättää, urheilullinen, viihdyttävä vai rentouttava? Kaikkea löytyy ja jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman elämyksen, jota voi muistella vielä pitkään.

Liikunnalliset elämykset

Karting-rata ajo

Karting-radalta ei vauhdikkaat ohitukset tai hauskat hetket puutu. Ajo kestää  10 minuuttia ja se saattaa aluksi kuulostaa lyhyeltä, mutta kisa vaatii intensiivistä keskittymistä ja mielen kestävyyttä. 

Kartingissa on mahtavaa kisailla toisia vastaan ja on hienoa huomata, kuinka kierrosajat paranevat kierros kierrokselta. Ajon päätyttyä selviää paremmuusjärjestys ja kuka onnistui ajamaan nopeimman kierrosajan. Elämykseen sisältyy 10 minuutin ajo, ajanotto sekä varusteet sisäkartingradalla. Karting sopii kaikille yli 13-vuotiaille vauhdin hurmasta nauttiville, niin kokemattomille ajajille kuin oman elämänsä formulakuskeillekin. Interflora voi toimittaa voittajille voittokimput kunnon kisan tyyliin. Täältä löydät Helsingissä palvelevat Interflora -liikkeet.

Capoeira-tunnit

Tunnilla opitaan capoeira-liikkeitä, jotka sisältävät akrobatiaa ja väistöliikkeitä, potkuja sekä muita itsepuolustus- sekä tanssiliikkeitä. Kun perusliikkeet ovat tulleet tutuiksi, voidaan hankittuja taitoja sovittaa yhteen erilaisiksi yhdistelmiksi ja sarjoiksi itse capoeira-peliä varten.

Elämykseen kuuluu rajattomat capoeira-tunnit kuukauden ajan. Tunnit sopivat kaikille aloittelijoista kokeneisiin. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Capoeira sopii kaikenikäisille, mutta mikäli on jotain vakavampia sairauksia, on hyvä saada lääkäriltä on varmistus.

Hurjat elämykset

Kirveenheitto

Ammattitaitoiset kouluttajat opastavat lajiin turvallisesti ja rennosti. Kirveenheitto on loistava ja jännä tapa rentoutua niin yksin kuin porukallakin. Haasta itsesi ja ystäväsi koukuttavaan uutuuslajiin. Tämä elämyslahja Helsinki on jännittävä!

Elämykseen kuuluu yksi heittopaikka 1–4 henkilölle yhden tunnin ajaksi. Alussa käydään läpi turvallisuusasiat, heittotekniikka ja kirveenheiton säännöt. Tämän jälkeen on mahdollisuus käydä joko peruskilpailu tai kokeilla muita pelejä. Elämys sopii melkein kaikille kokeilunhaluisille ihmisille. Ikäraja kirveenheittoon on 18 vuotta.  

Virtuaalitodellisuusseikkailu

Täällä voit matkata meren syvyyksiin, avaruuteen tai taistella örkkejä vastaan. Elämyksessä voit vaikkapa käydä kävellä pilvenpiirtäjien kattojen yllä tai tutustua maailman eri kaupunkeihin. Tämä elämys on saatavilla myös paikkakunnalla Tampere

Elämyslahjaan kuuluu 60 minuuttia peliaikaa, jonka aikana koko elämyskirjasto on käytettävissä. Ohjeistus annetaan videon välityksellä ja henkilökunta auttaa tarvittaessa. Elämys sopii kaikenikäisille ja elämyksiä on tarjolla laidasta laitaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, henkilökunta opastaa tarvittaessa.

Rentouttavat elämykset

Kelluntatankki

Ihonlämpöisen veden syleilyssä katoavat kehon rajat. Painovoimasta vapautumisen tunne viimeistelee kokemuksen: kelluja on yhtä kaiken kanssa, eikä mikään kahlitse mieltä ja on helppo syventyä täydelliseen hiljaisuuteen. Rentoutuskellunta on mystinen kokemus eikä tarvitse osata tehdä mitään. Kelluntatankissa voi vain antaa itsensä rentoutua täydellisesti. Kun keho ja aivot saavat lepoa ulkoisilta ärsykkeiltä, kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät arjen aiheuttamaa stressiä ja kipua. Helsingin kukkakaupat voivat myös auttaa lievittämään stressiä. 

Elämykseen kuuluu 60 minuutin rentouttava kelluntatuokio. Paikalla on kaikki mitä tarvitaan, joten voit tulla kellumaan vaikka suoraan töiden jälkeen. Kelluntatankki sopii kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville sekä meditaatiosta kiinnostuneille.

Ilmailu-elämykset

Lentosimulaattori

Peruskurssi tarjoaa lentoonlähdön jännitystä ja laskeutumisen riemua. Ohjaajan avustuksella voit tutustua myös Airbus ohjaamon olennaisimpiin toimintoihin. Elämykseen kuuluu 2 minuutin tutustuminen hallintalaitteisiin, 28 minuutin lento Helsingistä Tallinnaan, vapaavalintaiset sääolosuhteet ja pääsyn Ilmailumuseoon. 

Elämys sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla miltä tuntuu lentää. Simulaattoriin mahtuu viisi henkilöä kerrallaan, eli voit ottaa kannustusjoukkoja mukaasi. Lentäjää on mahdollista myös vaihtaa välillä. 

Elämyspeli

Tämä on mukaansatempaava ja huikea tosielämän pelikokemus, tarkoituksena on 2-5 henkilön ryhmässä selviytyä monista interaktiivisista tehtävistä ja selviytyä ulos 60 minuutin kuluessa tietyllä teemalla varustetusta huoneesta. Tässä pelissä pelataan fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa joten pelikokemus on entistäkin todentuntuisempi ja huikeampi. Pelin kesto ohjeistuksineen on n. tunti. Ohjeistuksen jälkeen pelinvalvoja valvoo peliä koko ajan valvontakameran ja mikrofonin avulla. Valvojalta voi pyytää vihjeitä eteenpäin päästäkseen.

Pelivaihtoehtoina ovat:

  • Airplane: Rauhallinen lento muuttuu painajaiseksi, kun kone kaapataan. Lentokoneen pelastaminen vaatii hyvät hermot ja hoksottimet. 
  • 4 Elements: Joudut luonnon keskelle erilaisten elementtien armoille. Selvitä tulen, veden, ilman ja maan arvoitukset ja nauti näyttävistä ja mielenkiintoisista haasteista
  • The Curse: Metsäretkellä voi löytää vaikka hylätyn mökin. Tämä pirtti ei olekaan hylätty, vaan mökissä majaileva shamaani langettaa kaamean kirouksen, joka tulee kumota loitsuin. 
  • The Dungeon: Keskiaikaisen kaupungin hämärällä kujalla salaperäisen kultin jäsenet vangitsevat teidät vankityrmään. Ainoa vaihtoehto on yrittää paeta tyrmästä.
  • Terminal X: Loma käynnistyy pahimmalla mahdollisella tavalla kun tajuatte että laukkunne on vaihtunut. Laukusta paljastuu pommi ja lentokenttä evakuoidaan. Ehdittekö purkamaan pommin?
  • Titanic: Olette saaneet liput maailmanluokan valtamerialukselle. Jäätte kuitenkin heti kiinni varastetut helyt taskuissanne. Lukkojen takana kurja ollessanne Titanic törmää jäävuoreen. Onnistutteko pakenemaan uppoavasta laivasta?
  • Diamonds in danger: Helsingissä on käynnissä ryöstö – maailman arvokkaimmat timantit on varastettu ja teidät napataan panttivangiksi. Varkaat häipyvät eikä apua kuulu. Löydättekö ajoissa salaisen pakoreitin ja timantit? 
Sisällysluettelo

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.