Vastuuvapauslauseke

Meille kukkalahetys.info:ssa läpinäkyvyys on tärkeää. Sen vuoksi pyrimme sivustollamme suoraviivaisuuteen ja selkeyteen kaiken sisällön ja linkkien suhteen. Lue täältä esimerkkiteksti. Seuraavien tietojen tarkoituksena on selventää ja osoittaa, kuinka autamme sivustollamme kävijöitä.

Affiliate-vastuuvapauslauseke

kukkalahetys.info:ssa -sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. Tästä ei koidu sinulle kustannuksia. Toisin sanoen se ei ole sinulle kalliimpaa, mutta yritys jakaa voittonsa kanssamme. 

Huomioithan, että laadimme kaikki arvostelut oikeudenmukaisesti riippumatta siitä, onko kyseessä affiliate-tuote tai -palvelu vai ei. Jos yrityksellä on huono tuote, heijastuu se selkeästi myös tuotearvosteluumme, vaikka kyseessä olisikin affiliate-yritys. Ostamalla tuotteen kauttamme autat meitä parantamaan kukkalahetys.info -sivustoa, joka luo puolestaan paremman käyttäjäkokemuksen kaikille kävijöille.

Ulkoiset linkit

Haluamme myös korostaa, ettemme ole vastuussa linkittämistämme verkkosivustoista. Emme pysty hallitsemaan verkkosivustojen päivityksiä tai niiden ehtojen muuttumista. Mikäli huomaat, että tiedot ovat päivittämisen tarpeessa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme päivittää ne mahdollisimman pian. Emme myöskään ole vastuussa maksuista tai sovellettavista ehdoista linkittämiämme tuotteita tai palveluita ostettaessa. Kannustamme sinua myös tarkistamaan, että tuotetiedot ovat oikein ja virheettömiä ja etteivät tiedot ole muuttuneet. Teemme parhaamme laatiaksemme selkeät kuvaukset ja päivittääksemme tietoja säännöllisesti.

Uutiskirje

Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme, sinulle lähetetään viimeisimmät uutiset ja päivitykset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämä pitää sisällään kirjoittamiamme uusia artikkeleita, oppaita ja arvosteluja, sekä tietoa, jonka uskomme kiinnostavan lukijoitamme. Käytämme pilvipalvelua uutiskirjeemme hallinnoimiseen. Tilaajiamme saatetaan pyytää vahvistamaan tilausstatuksensa tätä palvelua käyttämällä, jonka tarkoituksena on taata parempi toimitus internet-palveluntarjoajasi kautta. Voit päättää uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tilauksen lopettamiseksi.

kukkalahetys.info -sivustolla vierailemalla annat hyväksyntäsi näille tiedoille. Pidätämme oikeuden lisätä, päivittää tai muuttaa tietoja, sekä julkaista muutokset tällä verkkosivustolla. Jos joitain tietoja mielestäsi puuttuu tai sinulla on kysymyksiä, joihin tällä sivustolla ei löydy vastauksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä täältä.

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.