Kukkakaupat & kukkalähetys Pori

Kiva, kun tulit sivuillemme! Tältä nettisivulta näet suosituimmat kukkakaupat kaupungista Pori ja näiden yritysten sijainnin ja aukioloajat. Tämän sivun yritykset ovat oikeita kukkakauppoja, joiden valikoimasta löytyy tuoreita ja näyttäviä kukkia ja -asetelmia. Interflora Pori on useimmille tuttu tapa toimittaa kukkia kotiin.

Tilaa kukkalähetys Poriin

Tilaa kukat helposti netin kautta, valikoimamme kattaa elämän jokaiset hetket ja tilanteet. Kerro minä päivänä haluat kukkien saapuvan ja lisää saajan nimi ja osoitetiedot. Toimitamme kukat haluamanasi ajankohtana.

Lue lisää Interflorasta täältä.

Miten lähettää kukkia?

1. Valitse kukat

Katso valikoimasta tilanteeseesi sopiva kukkakimppu joko sesongin kukista tai eri juhlatilaisuuksiin valmiiksi suunnitelluista kukista. Laajaan valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

2. Valitse toimituspäivä ja anna vastaanottajan tiedot

Valitse seuraavaksi sopivin toimituspäivä ja syötä kukkalähetyksen vastaanottajan nimi sekä osoitetiedot. Toimituksen mukana annetaan myös kortti, johon voit kirjoittaa sopivan tervehdyksen tai onnittelun.

3. Viimeistele tilaus

Maksa tilaus helposti suoraan netissä, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Lähetti toimittaa kukkalähetyksen perille valitsemanasi päivänä.

Kukkakaupat Pori

Antin Kukka logo
Floristimestari Kirsi Saarenpää logo
Kartanon Kukka logo
Kukka- ja sisustuspuoti Ihana logo
Kukkahuone Sinivuokot logo
Kukkakauppa Kçukkii logo
Laineen kukka logo
Oma kukka logo
Puuvillan Kukka logo

Etsitkö kukkakauppaa Porista?

Onko ystävälläsi tai läheiselläsi merkkipäivä? Haluatko onnitella tuoretta äitiä? Tähän sopii loistavasti upea leikkokukkakimppu. Mikäli suru on kohdannut, Porin kukkakauppojen valikoimasta löydät varmasti tilaisuuteen sopivat osanottokukat. Upean kimpun kruunaa vielä kaunis kortti, johon voit kirjoittaa oman tervehdyksesi. 

Kaikilla kukkakaupoilla on omat ja persoonalliset kukkavalikoimansa. Perinteisten kukkakimppujen ja asetelmien lisäksi löytyy vaihtoehtoja niin iloon kuin suruunkin. Lisäksi kukkakaupoissa on myös erilaisia kauteen sopivia kukkia sekä sesonkituotteita. 

Pori on tunnettu mahtavista putiikkityylisistä kukkaupoistaan, joita sieltä löytyy monia. Jos haluat käydä katsomassa ja hakemassa kukat, niin tässä alla on listaus kyseisen kaupungin parhaista kukkaliikkeistä. Jos et pääse liikkeeseen hankkimaan kukkia, niin sinun on mahdollista tilata ne myös suoraan netin kautta, niin kukkalähetti vie tilaamasti kimpun vastaanottajalle haluamanasi päivänä ja kellonaikana. 

Vinkkejä kukkalahjan valintaan

Luonnollisesti pitää tietää millainen kukkalaji ja väri miellyttää lahjan saajaa, mutta myös muitakin olennaisia seikkoja on hyvä ottaa huomioon. Tässä muutamia vinkkejä: 

Kukkien hoito-ohjeet

Huolehdi, että maljakko on puhdas. Täytä se kimpun sitomiskohtaan asti vedellä. Tiesitkö, että veden lämpötilalla on vaikutusta kukkien kestämiseen. Kädenlämpöinen vesi sopii sekakimpuille, lämmin vesi ruusuille ja kylmä vesi tulppaaneille. Mikäli kimpun mukana tulee virkistepussi, lisää se veteen ohjeen mukaisesti. Virkisteessä on bakteerien kasvua estäviä aineita, eli vesi pysyy puhtaana. Muista myös isoäidin vanha kikka ja käytä sokeripalaa, mikäli mukana ei tule virkistettä.  

Leikkaa varsiin uudet imupinnat terävällä veitsellä, noin pari senttiä pois. Laita kukat heti maljakkoon, sillä tuore imupinta kuivuu nopeasti. 

Muista lisätä vettä jos tarpeen ja vaihda vesi parin päivän välein. Aseta kimppu pois hedelmien luota, sillä niiden erittämä etyleeni saa kukat nuupahtamaan nopeammin. Myöskään suora auringonpaiste tai vetoinen paikka ei sovi leikkokukille. Kun viet kimpun yöksi viileään paikkaan, niistä on iloa pidempään. 

Kukat ja lemmikit

Kukista on paljon iloa, mutta nelijalkaiset ystävät saattavat olla toisinaan liiankin uteliaita tutkimaan kotiin tuotuja asioita. Kannattaa siis ostaa lemmikkiperheeseen vain varmasti vaarattomia kukkia. Porin mustit ja mirrit voivat näin nauttia elämästään ilman että pitää varoa. 

Ruusut ovat klassikkokukkia ja ne ovatkin rakkauden ja myötätunnon symboleja. Ne ovat myrkyttömiä, mutta saattavat syötynä aiheuttaa vatsavaivoja. Useasti ruusujen varsissa on teräviä piikkejä, joten senkin vuoksi on syytä pitää lemmikit ja ruusut erillään, ettei käy haaveria. 

Eustoma on korkea kukka, jolla on hieman ruusumainen kukinto. Värivalikoima on todella laaja ja niinpä ne ovatkin monikäyttöisiä soveltuen millaiseen tilanteeseen tahansa. Samoin kuin ruusut, nekin ovat myrkyttömiä mutta syötynä voivat aiheuttaa vatsakipua. 

Freesiat tuoksuvat huumaavasti ja ne ovat hempeitä ulkonäöltään. Myrkyttöminä se sopivat lemmikkiperheeseen, vaikkakin voivat syötynä aiheuttaa vatsakipua. 

Orkideat ovat yleensä ruukkukasveja, mutta niitä käytetään myös leikkokukkakimpuissa. Niillä on upea ja eksoottinen ulkonäkö. Orkidea on vaaraton lemmikeille, mutta syötynä voi aiheuttaa lieviä ruoansulatusvaivoja. Kannattaa pitää lemmikit pois niiden läheltä, sillä ne ovat todella herkkiä. 

Auringonkukka tuo kotiin ihanan piristävän tuulahduksen syksyllä, kiitos kauniin keltaisen värinsä ja näyttävän kokonsa. Se on myrkytön mutta voi nautittuna aiheuttaa lieviä ruoansulatusongelmia.

Gerbera on erittäin suosittu leikkokukka ja sitä saa myös ruukkukasvina. Väreissä löytyy ja gerberan ulkonäkö on mukavan pirteä. Gerbera ei ole myrkyllinen, mutta nautittuna saattaa aiheuttaa lemmikeillä oksentelua ja epämukavaa oloa.

Vaikka mainitut kukat ovatkin myrkyttömiä, voi silti olla, että ne aiheuttavat lemmikeillä allergisen reaktion tai ärsytystä. Kannattaa siis pitää suosiolla kukat lemmikkien ulottumattomissa, tästä valinnasta nauttivat niin kukat kuin lemmikitkin. Valitse siis vain itsellesi sopiva kukkakauppa Pori ja osta jo tänään ihana kimppu ilahduttamaan joko itseäsi tai ystävääsi. 

Viherkasvit suosiossa

Nykyään hyggeillään paljon, joten myös viherkasvejakin hankitaan kotiin aiempaa enemmän. Ne ovatkin loistava tapa saada lisää kodikkuutta kodin jokaiseen huoneeseen. Viherkasveilla luot ihania luonnollisia vihreän sävyjä kotiin. Kauniit ruukut viimeistelevät harmonisen tunnelman. Myös viherkasveja voi tilata netistä Interfloran välityksellä suoraan kotiin

Erilaisia ruukkuja on saatavilla nykyään vähän joka lähtöön. Suosittuja ovat värikkäät keramiikkaruukut sekä boheemit meriheinä- tai koriruukut. Näppärä tekee myös itse tyylikkäät makrameeamppelit. 

Ihanin lahjaidea kautta aikain

Kukat ovat todella ihana tapa onnitella läheistä tai ystävää. Aina on sopiva aika kukkien hankkimiselle.

Valitut kukat voivat kertoa jotain erityistä lahjanantajan ajatuksista toista ihmistä kohtaan. Kukat ovat joka kerta mahtava lahjaidea frendille tai puolisolle hänen syntymäpäivänään. Ainakin naiset kertovat usein, että heidän miehensä saisivat tuoda tiheämmin yllätyslahjan tai vaikka muuten vaan ilman sen kummempaa syytä.

Kauniit kukat aiheuttavat joka kerta ilon kasvoille, olivatpa kukkaset itselleen hankittuja tai lahjaksi saatuja. Kukat näkyvät näin kesäaikaan sekä luonnossa, muodissa että myös kodin sisustuksessa ja se on erittäin mahtava juttu, koska niistä on runsaasti silmäniloa myös muillekin!

Elämään mahtuu aina reilusti väriä, hauskuutta ja kauneutta! Sisusta oma kotisi kukilla ja anna kukkia lahjaksi, niin jaat ympärillesi hyvää mieltä ja rakkautta. Valintaa helpottamaan kirjoitimme vinkit, mihin tarkoitukseen mikäkin kukka käy parhaiten ja mitä se viestittää.

Aidosti syy on se, että nainen tahtoo kokea rakkautta ja hänestä välitetään. Jo pitkä aika sitten kukat ovat sopineet tähän tilanteeseen mainiosti. Tämän seurauksena kukat ovat vielä nykyäänkin useimpien naisten lempparilahja. Lue lisää kukkien hankkimisesta lahjaksi tältä sivulta.

Usein kysytyt kysymykset

Kukkalähetys on helppoa tilata suoraan netistä verkkokaupan kautta. Kotiin toimitettuna lähetyksen hinta on noin 7-20 € riippuen toimitusosoitteesta ja kukkalähetyksen toimittavasta yrityksestä. Interflora on tunnetuin kukkien toimittaja ja heidän kauttaan voi tilata kukkalähetyksen joka puolelle Suomea tai myös ulkomaille.

Kukkakauppoja löytyy varmasti laajasti ympäri Poria ja sen lähiseutua.

Jokaisella Porin kukkakaupalla on oma ja persoonallinen tuotevalikoimansa. Valikoimista löydät paitsi perinteiset kukkakimput ja kukka-asetelmat niin myös upeat kukkamuistamiset ilon ja surun hetkiin. Kausi- ja sesonkituotteet päivittyvät kauppiaiden toimesta vähän ennen alkavaa kautta ja tulevaa sesonkia. 

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.