Interflora arvostelu – taatusti luotettavat kukkalähetykset

Interflora on alun perin ruotsalainen usean kukkakauppayrittäjän muodostama maailmanlaajuinen organisaatio, johon kuuluu 56 000 kukkakauppaa. Interflora haluaa edistää jäseninä olevien kukkakauppiaiden kilpailuasemaa ja hyvinvointia ja se tekeekin yhteistyötä monien oppilaitosten, yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Interflora Finland on ollut toiminnassa jo vuodesta 1927 asti. Suomalaisia Interflora-kauppiaita on yli 300.

Tilaa kukat helposti netin kautta, valikoimamme kattaa elämän jokaiset hetket ja tilanteet. Kerro minä päivänä haluat kukkien saapuvan ja lisää saajan nimi ja osoitetiedot. Toimitamme kukat haluamanasi ajankohtana.

Lue lisää Interflorasta täältä.

Interflora kukkakaupat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Interflora Suomi kukkakauppoja löytyy isoimmista kaupungeista sekä monilta muiltakin paikkakunnilta. Isoimmat Interflora-kaupungit Suomessa ovat:

Lisäksi Interflora kukkakauppoja on seuraavilla paikkakunnilla:

Akaa, Eura, Forssa, Haapajärvi, Hamina, Hanko, Harjavalta, Haukipudas, Heinola, Heinävesi, Hiltulanlahti, Huittinen, Hyvinkää, Hyrynsalmi, Hämeenlinna, Ii, Iisalmi, Ikaalinen, Ilomantsi, Imatra, Inkeroinen, Ivalo, Joensuu, Jokela, Joutseno, Jämsä, Järvenpää, Kalajoki, Kajaani, Kangasala, Kankaanpää, Karjaa, Karkkila, Karstula, Kauhajoki, Kauniainen, Kaustinen, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kemiö, Kerava, Kiiminki, Kirkkonummi, Kitee, Kiuruvesi, Klaukkala, Kokkola, Kolari, Korpilahti, KotkaKouvola, Kristiinankaupunki, Kurikka, LahtiLappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lieto, Lohja, Loviisa, Maalahti, Maarianhamina, Masku, Mikkeli, Mustasaari, Mäntsälä, Naantali, Nokia, Nurmijärvi, Närpiö, Orimattila, Orivesi, Oulunsalo, Paltamo, Parola, Perho, Perniö, Pieksämäki, Pietarsaari, Pihtipudas, Piikkiö, Pirkkala, Porvoo, Pudasjärvi, Pyhäsalmi, Pälkäne, Raahe, Raisio, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Ruovesi, Saarenkylä, Salo, Sastamala, Savitaipale, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Sodankylä, Somero, Suonenjoki, Säkylä, Säynätsalo, Söderkulla, Taavetti, Tammisaari, Tikkakoski, Tornio, Turenki, Tuusula, Töysä, Ulvila, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, VaasaValkeakoski, Varkaus, Varpaisjärvi, Viitasaari, Virrat, Vääksy, Vöyri, Ylihärmä, Ylivieska, Ylöjärvi ja Äänekoski.

Miten Interflora toimii?

Kun tilaat kukat arkisin ennen klo 14:00, ne voidaan toimittaa perille saman päivän aikana lähes koko maan laajuisesti. Isommissa kaupungeissa tilauksia otetaan vastaan klo 16:00 asti. Lauantaisin saman päivän aikana toivottu lähetys tulee tehdä klo 11:00 mennessä. Jos tilaus ei ole mahdollinen enää kyseiselle päivälle, tilaus ei mene läpi verkkokaupan kaavakkeella. Kaavake myös ilmoittaa, jos toivotulle postinumeroalueelle ei voida toimittaa kukkia.

Interfloran kukkatilaukset toimitetaan yksityisosoitteisiin arkisin klo 10–20 ja lauantaisin klo 10–18 välisenä aikana. Yritysosoitteisiin kukat toimitetaan virka-aikaan eli klo 16:00 mennessä. Kukkatoimitusta ei voida taata juuri tiettynä kellonaikana, vaan toimitus tapahtuu aikahaarukan sisällä. Yritysosoitteeseen kukat tulee tilata mielummin edeltävänä päivänä tai viimeistään toimituspäivän aamuna klo 9:00 mennessä.

Paljonko maksaa kukkalähetys?

Interfloran kukkalähetys Suomeen maksaa verkkokaupasta tilattuna 12,80 euroa. Toimitusmaksu ulkomaan tilauksille on 18,00 euroa. Palvelumaksu 5,20 euroa sisältyy kotimaan kukkalähetykseen.

Interfloran asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8:30-16:00 välisenä aikana. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse info@interflora.fi tai puhelimitse numeroon 010 217 6320. Myös chat-palvelun kautta voi ottaa yhteyttä. Interflora palvelee asiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Miten lähettää kukkia Interfloran kautta?

Kun teet tilauksen verkkosivuston kautta, klikkaa ’Etsin kukkakauppaa’ -painiketta, niin Flora-botti ilmoittaa oman paikkakuntasi Interflora-kaupat. Tilauksen lähettämistä varten tarvitset vastaanottajan tiedot, haluamiesi kukkien tiedot ja tilauspaikan vaatiman maksuvälineen. Puhelimen kautta tehtyjä kukkatilauksia ei oteta vastaan.

Interfloran toimitusehdot

Täsmälleen tiettyyn kellonaikaan toimitusta ei voida taata, mutta kukkalähetyksen toimittava kukkakauppa tekee parhaansa, että toimitus saadaan perille toivottuna ajankohtana. Toivotun toimitusajankohdan voi laittaa tilauksen ’Erityistoiveet toimitukseen’ -kenttään. Kukkatoimitukset viedään perille klo 10–20 välisenä aikana. Toimitusehtojen lopussa näkyy listattuna ne paikkakunnat, joihin kukkalähetys voidaan toimittaa ainoastaan linja-autolla arkipäivisin. 

Poikkeuksena ovat siunaustilaisuudet, nämä tilaukset toimitetaan luonnollisesti silloin kun siunausajankohta on. Hautajaiskukat tulee tilata viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilausta, jotta toimitus saadaan varmasti perille ajoissa.

Interfloran maksutavat

Interfloran verkkokaupassa on mahdollista maksaa joko luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla. Käytössä ovat Visa, MasterCard, Eurocard, Debet MasterCard ja American Express. Maksu tapahtuu Visma Pay -maksupalvelun kautta korttimaksuna. Yritysasiakkaille on käytössä lisäksi laskutusmahdollisuus. 

Oston yhteydessä tulee tehdä vahva sähköinen tunnistautuminen, joka useimmiten tehdään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vahvaan sähköiseen varmenteeseen kuuluu, että kolmesta ehdosta kaksi täyttyy. 

Miksi teemme yhteistyötä Interfloran kanssa?

Haluamme tehdä yhteistyötä Interfloran kanssa, sillä kyseessä on tunnettu ja luotettava organisaatio. Kukkakauppiaiden verkosto on Suomen laajin ja toimitukset ovat varmat ja nopeat. Interfloran kukkavalikoima on erinomainen ja kukat ovat aina sesonginmukaisia. 

Lisäksi Interfloran sidontatyöt eivät ole koskaan valmistuotteita, vaan ne sidotaan aina henkilökohtaisesti ammattitaitoisten floristien toimesta. Kukat netistä on loistava tapa onnitella tai muuten vain ilahduttaa ystävää, ja voit olla varma, että Interfloralta saat aina huippuluokan kukkalähetyksen. 

Sisällysluettelo

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.