Interflora Vaasa

Tilaa kukat helposti netin kautta, valikoimamme kattaa elämän jokaiset hetket ja tilanteet. Kerro minä päivänä haluat kukkien saapuvan ja lisää saajan nimi ja osoitetiedot. Toimitamme kukat haluamanasi ajankohtana.

Interflora tilauksen tekeminen

Interflora tilauksen tekeminen on helppoa. Löydät varmasti sopivan kimpun sesongin kukista. Interfloran valikoimassa on kukkia kaikkiin elämän tärkeisiin hetkiin. Valitse sopivat kukat ja kerro haluamasi toimituspäivä, saajan nimi sekä osoitetiedot. Voit yllättää rakkaasi keskellä työpäivää tai onnitella äitiä merkkipäivänä. 

Kukkien mukana toimitetaan kortti, johon voit ilmoittaa tervehdyksesi. Tee tilaus netissä, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kukkalähetys Vaasa toimittaa kukat perille haluttuna päivänä. 

Täältä löydät Vaasassa palvelevat Interflora -liikkeet.

Etsinnässä Interflora Vaasa?

Mikäli haluat lähettää kukkia läheisellesi, mutta sopivan kimpun valinta tuntuu vaikealta, voit selata Interfloran sivustolla kukkavalikoimaa suodattimien avulla. Voit myös antaa floristille vapaat kädet ilmoittamalla vain toivomasi kukat ja niiden värit. 

Jos etsit Interfloraa Vaasasta, valittavanasi on useita kukkakauppoja, joista valita. Valikoimasta löytyy kukkalähetys joka tilanteeseen, niin hautajaisiin, lakkiaisiin, syntymäpäiville, häihin, vauvaonnitteluihin kuin naistenpäiväänkin. 

Interflora tarjoaa myös lemmikkiystävälliset kukat

Kukat ilahduttavat päivää ja elävöittävät sisustusta. Kuitenkin lemmikit ovat usein liiankin uteliaita uusia asioita kohtaan. Interflora Vaasa huomioi myös lemmikit ja valittavana on paljon kukkia myös lemmikkiperheisiin. Hyviä lemmikkiystävällisiä valintoja ovat mm. klassiset ruusut, hurmaavatuoksuiset freesiat, moniväriset eustomat, piristävät auringonkukat, eksoottiset orkideat ja pirteät gerberat. 

Huomioithan, että vaikka nämä kukat ovat myrkyttömiä, ne saattavat syötynä aiheuttaa lemmikille vatsavaivoja, allergiareaktion tai ärsytystä. Pitämällä kukat pois lemmikkien ulottuvilta, kukat kiittävät ja lemmikkien vatsatkin ovat turvassa. 

Tutustu myös muissa kaupungeissa oleviin interflora-liikkeisiin

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.