Kukkakauppa Vantaa

Lämpimästi tervetuloa nettisivuillemme! Tällä sivustolla listaamme parhaat kukkakaupat kaupungista Vantaa ja kaikkien liikkeiden aukioloajat. Tämän listauksen toimijat ovat olemassa olevia kukkapauppoja, jotka tarjoavat tuoreita ja kauniita kukkia.

Interflora logo

Tilaa kukkalähetys Vantaalle

Tilaa kukat helposti netin kautta, valikoimamme kattaa elämän jokaiset hetket ja tilanteet. Kerro minä päivänä haluat kukkien saapuvan ja lisää saajan nimi ja osoitetiedot. Toimitamme kukat haluamanasi ajankohtana.

Vantaan Kukkapalvelu logo

Vantaan Kukkapalvelu

Freesi Living

Koivuhaan Kukkakauppa Oy logo

Koivuhaan Kukkakauppa Oy

Kaivokukka Dixi logo

Kaivokukka Dixi

Kukka Charlotte logo

Kukka Charlotte

Kukkakauppa Rosé logo

Kukkakauppa Rosé

Myyrkukka logo

Myyrkukka

Rekolan kukkatalo Vihervimma Oy logo

Rekolan kukkatalo Vihervimma Oy

Kukkakauppa Tulikukka logo

Kukkakauppa Tulikukka

Vantaa on tunnettu mahtavista putiikkityylisistä kukkaupoistaan, joita sieltä löytyy monia. Jos haluat käydä katsomassa ja hakemassa kukat, niin tässä alla on listaus kyseisen kaupungin parhaista kukkaliikkeistä. Jos et pääse liikkeeseen hankkimaan kukkia, niin sinun on mahdollista tilata ne myös suoraan netin kautta, niin kukkalähetti vie tilaamasti kimpun vastaanottajalle haluamanasi päivänä ja kellonaikana. Katso lisää kukkalähetyspalvelusta tältä sivulta.

Ihanin lahjaidea kautta aikain

Kukat ovat todella ihana tapa onnitella läheistä tai ystävää. Aina on sopiva aika kukkien hankkimiselle.

Valitut kukat voivat kertoa jotain erityistä lahjanantajan ajatuksista toista ihmistä kohtaan. Kukat ovat joka kerta mahtava lahjaidea frendille tai puolisolle hänen syntymäpäivänään. Ainakin naiset kertovat usein, että heidän miehensä saisivat tuoda tiheämmin yllätyslahjan tai vaikka muuten vaan ilman sen kummempaa syytä.

Kauniit kukat aiheuttavat joka kerta ilon kasvoille, olivatpa kukkaset itselleen hankittuja tai lahjaksi saatuja. Kukat näkyvät näin kesäaikaan sekä luonnossa, muodissa että myös kodin sisustuksessa ja se on erittäin mahtava juttu, koska niistä on runsaasti silmäniloa myös muillekin!

Elämään mahtuu aina reilusti väriä, hauskuutta ja kauneutta! Sisusta oma kotisi kukilla ja anna kukkia lahjaksi, niin jaat ympärillesi hyvää mieltä ja rakkautta. Valintaa helpottamaan kirjoitimme vinkit, mihin tarkoitukseen mikäkin kukka käy parhaiten ja mitä se viestittää.

Aidosti syy on se, että nainen tahtoo kokea rakkautta ja hänestä välitetään. Jo pitkä aika sitten kukat ovat sopineet tähän tilanteeseen mainiosti. Tämän seurauksena kukat ovat vielä nykyäänkin useimpien naisten lempparilahja. Lue lisää kukkien hankkimisesta lahjaksi tältä sivulta.