Miksi kukat ovat aina varma valinta lahjaksi?

Kukkien antaminen

Kukkien antaminen on upea lahja, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen tai tapahtumaan. Kaikki rakastavat kukkien kauneutta ja niiden mieltä piristävää vaikutusta. Kukat ovatkin kaikkein suosituin lahja jokaiselle ja jokaiseen tapahtumaan. Kukkia voidaan antaa syntymäpäivinä, vuosipäivinä, ystävänpäivänä ja oikeastaan missä tahansa tilanteessa. Kukilla on suuri merkitys, ja ihmiset käyttävät tätä tapaa ilmaisemaan monia tunteita.

Nykyään kukkia annetaan rakkaille ihmisille tunteiden ilmaisemiseksi. Olipa kyseessä rakkauden ilmaiseminen tai kiitollisuus ystävää kohtaan, kukkia voidaan antaa kenelle tahansa milloin tahansa. Onko näin aina ollut? Jo antiikin Kreikassa, Roomassa, Kiinassa ja Egyptissä kukat olivat olennainen osa sosiaalisia tapoja. Tällöin tunteita saattoi parhaiten ilmaista antamalla kukkia.

Viktoriaanisella aikakaudella tunteiden ilmaisemista sanoin ei pidetty hyvänä tapana, joten ihmiset osoittivat tunteitaan antamalla kukkia. Edelleen kukkia annetaan lahjaksi ja syyt kukkien antamiselle ovat entisestään kehittyneet. Vaikka tapa onkin alkanut rakkauden ilmaisemisesta, on monia syitä, miksi ihmiset antavat kukkia.

Tuomaan iloa 

Onko jollain sukulaisellasi tai ystävälläsi meneillään rankka vaihe? Tai onko tyttöystävä surullinen jostain? Anna tällöin kukkia, koska ne ovat paras stressin lievittäjä. Kukat saavat heti hymyn kenen tahansa kasvoille, ja lisäksi kukkien tuoksu muuttaa mielialan hetkessä.

Osoittamaan arvostusta

Olemme tekemisissä monien eri ihmisten kanssa päivittäin. Keskustelet työkavereiden kanssa työpaikalla joka päivä. Taloyhtiössäsi on siivooja pitämässä rappukäytävän ja yleiset tilat siistinä. Mikäli sinulla on lapsia, olet yhteydessä opettajiin tai päiväkodin työntekijöihin aina viedessäsi tai hakiessasi lapsia.

On mukavaa antaa tunnustusta jollekulle, joka on tehnyt kaikkensa helpottaakseen sinun elämääsi. Olipa kyseessä kuka tahansa, kiitollisuutesi osoittaminen piristää heidän päiväänsä. Ruusut ovat yksi tunnistetuimmista ja suosituimmista kukkakimppujen kukista. Myös orkideat ja tulppaanit ovat kauniita kukkakimpuissa ja kiitoksen ilmaisussa.

Näyttämään innostuksesi

Onko joku tuntemasi henkilö jännittävän elämänmuutoksen keskellä? Kukat ovat loistava tapa osoittaa, kuinka innoissasi olet hänen uudesta elämästään. Onko paras ystäväsi ostamassa ensimmäistä kotiaan? Kukkien lähettäminen on ihana tapa piristää hänen uutta elämänvaihettaan. Odottaako työkaverisi vauvaa? Kukkakimppu kohottaa odottavan äidin mielialaa. Onko joku tuttusi jäämässä eläkkeelle? Kaunis kukkakimppu on loistava eläkelahja piristämään viimeistä työpäivää.

Keltaiset ruusut ovat perinteinen ystävyyden symboli, iirikset symboloivat toivoa ja ihailua ja liljat ja gerberat sopivat vaikka tuoreelle äidille.

Kertomaan että olet pahoillasi

Oletko satuttanut jotakuta ja haluat hyvittää tai pyytää anteeksi kukkien avulla? Ongelma voi kasvaa isommaksi, ellet voi fyysisesti luovuttaa kukkia hänelle. Tällöin apuun astuu verkkokukkakauppa, jolloin saat kukat toimitettua oman henkilökohtaisen anteeksipyyntöviestisi kanssa. Kukkalähetys netissä onkin loistava keksintö, jota kannattaa hyödyntää.

Erilaiset värit välittävät erilaisen viestin kukkasi vastaanottajalle. Valkoiset ja pastelliväriset kukat edustavat puhtautta ja yhtenäisyyttä. Vaaleat ruusut tai liljat sopivat lahjaksi kumppanille.

Keltaiset kukat, kuten vaikkapa ruusut, ovat hyviä ilmaisemaan anteeksipyynnön läheiselle ystävälle. Keltainen väri kohottaa mielialaa, tarjoaa toivoa ja lisää iloisuutta.

Osoittamaan rakkautta

Kukapa nainen ei ole joskus saanut kukkakimppua kumppaniltaan. Kimput ovat loistava tapa näyttää, kuinka paljon välität. Onko tusina punaista ruusua mielestäsi liian kliseinen lahja puolisolle? No ei todellakaan! Punaiset ruusut ilmaisevat rakkautta ja intohimoa. Lahjavalinta rakkaimmille voi aiheuttaa joskus harmaita hiuksia, mutta kukat ovat aina varma valinta, kun hakusessa on vaikkapa äidille syntymäpäivälahja.

Jos haluat ajatella laatikon ulkopuolelta, voit ruusujen sijaan lähettää pioni- tai orkideakimpun. Pionit edustavat romantiikkaa, vaurautta ja onnellista avioliittoa, joten ne ovat erinomainen valinta puolisolle. Orkideat edustavat rakkautta, kauneutta ja voimaa. Ne ovat pienempiä kuin muut kukka-asetelmat, joten ne sopivat täydellisesti vaikka yllätystoimitukseen hänen työpaikalleen.

Ja tietenkin oma äiti on aina kukkien arvoinen! Äitienpäivä onkin vuoden suosituin kukkien ostopäivä ja äitienpäivä kukka kuuluu erottamattomasti äitienpäivän viettoon.

Anna kukkia jollekulle tänään

Ei ole parempaa päivää antaa kukkia jollekin kuin tänään. Olitpa sitten kiitollinen, surullinen tai haluat muuten vain piristää jonkun päivää, kukat ovat loistava tapa tehdä se. Kukat ovat erityinen ja edullinen lahja, ja ne sopivat jokaisen budjettiin. Jotkin muut lahjat, kuten kaulakoru tai uusi mekko voivat olla erittäin kalliita eikä niihin välttämättä ole kaikilla varaa. Kukat ovat edullinen ja kaunis lahja jokaiselle. Voit valita oikeat kukat tapahtumaan sopivaksi tai saajan lempivärin mukaan. Myös oikean kukkatyypin valinta on tärkeää.

Sisällysluettelo

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.