Kauppapuutarha Sohlman logo

Kauppapuutarha Sohlman

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat paikan päällä kasvatetut kukat ja kasvit joista voit suunnitella mieleisesi istutukset. Voit myös tuoda omat ruukkusi tai astiasi meille ja istutamme ne sinulle valmiiksi. 

Kukka lahjaideana on myös varma valinta. Laadukas paikan päällä puutarhalla kasvatettu lähikukka on ilo antaa ja siitä riittää kauneutta pitkäksi aikaa.

Meiltä onnistuu myös kuljetukset suoraan vastaanottajalle! Tervetuloa puutarhalle!

Kauppapuutarha Sohlman on vuonna 1954 perustettu puutarha-alan perheyritys. Vuosi 2014 oli yrityksemme juhlavuosi, puutarhamme täytti 60 vuotta! Toimintamme jatkuu Lohjan Maksjoella samassa paikassa jonne vuonna 1954 Ensio ja Sisko Sohlman yrityksen perustivat.

Periaatteemme on myös edelleen sama, kuin puutarhaa perustettaessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme iloa kukista ja kasveista, sekä arkeen että juhlaan. Kasvatamme eri sesonkien kasvit paikan päällä puutarhallamme Maksjoella vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Tästä syntyy laatu, jota asiakkaamme arvostavat.

Nyt puutarhamme toiminta jatkuu jo kolmannessa polvessa vahvasti edelleen perheyrityksenä sisarusten Aki Sohlman ja Johanna Sohlman-Lindström vetäminä. Heille yritys siirtyi sukupolvenvaihdoksella vuonna 2007 Harry ja Paula Sohlmanin vahvoista käsistä heidän vedettyään ja kehitettyään yritystä eteenpäin edelliset 20 vuotta.

Puutarhamme sijaitsee noin 5 km Lohjan keskustasta Hankoon päin kantatie 25 varrella. Paikan päältä noudettavien kukkien ja kasvien lisäksi saat meiltä tarvitsemasi palvelut.

Muita kukkakauppoja kaupungista Lohja

Virkkalan Kukkapuoti logo
Kukkahuone Verona Teija Jantunen logo
Kukkatalo Muotikukka logo

Saatat pitää myös näistä:

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.