Rosarium logo

Rosarium

Unelmien kukkakauppa – Rosarium. Siksi meitä on asiakkaidemme suusta luonnehdittu. Haluamme saada sinut ihastumaan, innostumaan, unelmoimaan ja rakastumaan yhä uudelleen ja uudelleen. Niin Rosariumiin, kuin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin.

Tarinamme takaa löytyykin aito rakkaustarina. Isoisä halusi antaa isoäidille oman kukkakaupan, sillä isoäiti työskenteli nuorena Mäntyharjulla kukkakaupassa ja isoisään rakastuttuaan päätyi tämän kanssa Kouvolaan. Omaa kukkakauppaa isoäiti ei tosin saanut, mutta kukka-alan yrityksen kyllä. Parin toisiksi vanhin tytär, Tiina, päätyi perustamaan Rosariumin vuonna 2007, suvun työskenneltyä pitkään puutarha-alalla. Nykyään myös Tiinan tyttäret ovat mukana yrityksen toiminnassa markkinoinnin parissa, sekä sesonkiapuna. Tietysti myös isovanhemmat saavat nauttia nyt eläkepäivillään kukkakaupasta tyttären ja tyttärentyttärien kautta.

Rosariumissa laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Takanamme seisoo vankka tavarantoimittajien joukko, joka varmistaa kukkien ja kasviemme hyvän saatavuuden, tuoreuden sekä ajanmukaisuuden. Koska haluamme tarjota uniikkeja kukka-asetelmia, keräämme paljon myös itse luonnosta materiaaleja.

Kukat ja kasvit sisältävät suuria tunteita ja Rosariumissa me saammekin päivittäin osallistua juuri sinun tärkeisiin hetkiin sisälsivät ne sitten iloa, surua, toivoa, lohtua tai rakkautta. Toiveidesi pohjalta toteutamme jokaisen sidontatyön, istutuksen, kranssin tai muun valikoimastamme löytyvän teoksen suurella ammattiylpeydellä. Haluamme myös levittää kukkien tuomaa hyvää mieltä ja tutustuttaa sinut kukkasidonnan saloihin Rosariumin kukkakursseilla.

Ystävällisyys, asiakaspalveluhenkisyys ja aitous työssämme ovat asioita, joita toivomme sinun näkevän kaikessa tekemisessämme. Haluamme, että sinun on mukava palata Rosariumiin vuodesta toiseen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme toiveita nyt ja tulevaisuudessa.

Muita kukkakauppoja kaupungista Kouvola

Kukkalinja logo
Tykän Puutarha logo
Haavikon Puutarha Ky logo
Viherpeukalot logo
Ruusupuu logo
Kouvolan Kukkakauppa logo

Saatat pitää myös näistä:

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.