Heikkisen Kukkatarha logo

Heikkisen Kukkatarha

Meillä oli lapsena siskon ja veljen kanssa kasvihuoneen kokoinen hiekkalaatikko. Siellä möyryttiin hiekassa viljelypöytien alla ja kasvatettiin vastustuskykyä hiekkaa ja multaa maistelemalla. Hieman myöhemmin leikittiin kaverin kanssa kukkamyyjää ja asiakasta. Ja vielä vähän myöhemmin saatiin olla puutarhalla kesätöissä vanhempien apuna.

Aikaa noista muistoista on vierähtänyt jo lähes 30 vuotta ja nyt saan ylpeänä ja kiitollisena olla veljeni Antin kanssa Heikkisen Kukkatarhan omistajia, vanhempamme Irjan ja Arin jättäytyessä taka-alalle. Nyt meidän lapset leikkivät puutarhalla ja tarina saa jatkua.

Vanhempamme Ari ja Irja perustivat Heikkisen Kukkatarhan vuonna 1984. Alkuun puutarhalla viljellyt kesäkukat myytiin Kuopion torilta, mutta tänä päivänä myynti on keskitetty kokonaan Kukkatarhalle Kuopion Vehmasmäkeen sekä verkkokauppaan. Viljelemme kesäkukkia, hyötykasvien taimia ja perennoja ja lisäksi puutarhamyymä- lästämme löytyy runsas valikoima puita, pensaita ja havukasveja. 2012 syksyllä puutarhamyymälän yhteyteen avattiin ympäri vuoden palveleva kukkakauppa, jossa floristien käsissä syntyy upeita luomuksia elämän kaikkiin tilanteisiin. Nettikauppa on ollut toiminnassa vuodesta 2017.

Kesäisin Kukkatarhalla häärää 10 asiantuntevaa ja ammattitaitoista puutarhuria / floristia / puutarha-alan osaajaa, jotka antavat vinkkejä kasvien valintaan, istutukseen ja hoitoon. Tervetuloa tutustumaan!

Muita kukkakauppoja kaupungista Kuopio

Puijonlaakson Kukkakauppa logo
Kukkakauppa Linjurin Kukka logo
Kukkakauppa kukkapuoti pioni&poimulehti logo
Kukkakauppa Cosmos logo
Floretta logo

Saatat pitää myös näistä:

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.