Asariina logo

Asariina

Asariina on Kukka- ja Viherpalvelut Tiina Juvosen käyttämä tuotemerkki. Asariina loihtii juhlatunnelman kukilla, koristelee juhlapöydän, seminaarisalin, kirkon, pihan tai portinpielet. Asariina ideoi kanssasi ja toteuttaa erikoisemmatkin juhlakoristelut. Kysy lisää tila- ja juhlakoristeluista, annetaan ajatusten lentää ja vieraiden ihastella!

Klikkaa ja lähetä – pian on kukkalähetti jonkun ovella!

Asariina on nettikukkakauppa. Kiikutamme persoonalliset kukkalähetykset oikeisiin osoitteisiin ja oikeaan aikaan – VAIN JOENSUUN lähiseudulla. Osoita arvostusta yhteistyökumppanille, muista mummia juhlapäivänä tai jaa yhteinen suru – kukat jatkavat siitä mihin sanat loppuvat. Valitse kukat ja kimput helposti nettikukkakaupastamme.

Jotta pihassasi silmä lepäisi!

Tutkimuksen mukaan kauniin maiseman katselu laukaisee stressiä jo muutamassa sekunnissa. Mikä olisikaan mukavampaa, kun luoda oman kodin ympärille ”vehreyden vyöhyke”, jossa silmä lepää. Se voi olla havupuita ja kiviä, keväästä syksyyn kukkiva perennojen piha tai toiminnallinen hyötypuutarha. Ota yhteyttä, tehdään juuri sinulle sopiva piha- ja istutussuunnitelma.

Muita kukkakauppoja kaupungista Joensuu

Kukkakauppa Kukkaniitty logo
S Kukka logo
Leinikki logo
Eronen logo

Saatat pitää myös näistä:

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.