Kukat netistä - tutustu laajaan valikoimaan ja löydä suosikkisi

Kukat ovat kauniita ja monipuolisia lahjoja, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen. Niillä voi ilahduttaa ystävää, onnitella tai muistaa surun kohdanneita. Kukkien valikoima on nykyään todella laaja, ja netin kautta kukkien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Kukkakauppojen verkkosivuilla voit tutustua valikoimaan ja löytää juuri sinulle sopivan kukka-asetelman. Kukkien tilaaminen netistä on myös kätevää, sillä voit tehdä tilauksen milloin vain ja missä vain.

Tässä artikkelissa kerromme lisää kukkien tilaamisesta netistä ja siitä, miten voit löytää laajan valikoiman kattavasti tarjoavat kukkakaupat netistä.

Tilaa kukat helposti netin kautta, valikoimamme kattaa elämän jokaiset hetket ja tilanteet. Kerro minä päivänä haluat kukkien saapuvan ja lisää saajan nimi ja osoitetiedot. Toimitamme kukat haluamanasi ajankohtana.

Lue lisää Interflorasta täältä.

Interflora – kukkien verkkokauppa laajalla valikoimalla

Interflora on kansainvälinen kukkien verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kukkia ja kukka-asetelmia. Interfloran verkkokaupasta löydät niin perinteiset ruusukimput kuin modernimmatkin kukka-asetelmat eri tilaisuuksiin. Lisäksi Interflora tarjoaa nopean ja luotettavan kotiinkuljetuksen, joten kukat saapuvat suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Tilaa kukat helposti Interfloran verkkokaupasta

Kukkien tilaaminen netistä on helppoa ja vaivatonta Interfloran verkkokaupassa. Voit valita haluamasi kukat laajasta valikoimasta ja tilata ne suoraan kotiisi tai ystävällesi.

Interflora tarjoaa myös palvelun, jossa voit tilata kukkalähetyksen ulkomaille. Luotettavan palvelun ansiosta voit olla varma siitä, että kukat saapuvat perille ajoissa ja hyvässä kunnossa.

Aurinkoinen atsalea

Ammattitaidolla sidotut kukkakimput kotiisi

Kun tilaat kukkia Interfloran verkkokaupasta, voit luottaa siihen, että kukat sidotaan ammattitaidolla kimpuiksi tai asetelmiksi. Interfloran kukkien sidontaan käytetään vain laadukkaita kukkia, ja sidokset tehdään huolellisesti ja tyylikkäästi.

Kukkien sidonta on siis ammattilaisten käsissä, ja voit olla varma siitä, että kimppu tai asetelma näyttää upealta.

Kukkien toimitus suoraan kotiovellesi

Interflora tarjoaa nopean ja vaivattoman toimituksen suoraan kotiovellesi. Voit tilata kukat verkkokaupasta milloin vain, ja Interflora hoitaa loput.

Kukkien toimitus tapahtuu valitsemaasi osoitteeseen, ja voit myös valita toimitusajankohdan itse. Interfloran toimitus on luotettavaa, ja voit olla varma siitä, että kukat saapuvat perille sovitussa ajassa.

Kukkien toimitus on helppo ja kätevä tapa ilahduttaa ystävää tai piristää omaa päivääsi.

Kukkalähetyksen hinta voi vaihdella paljon riippuen muun muassa kukkalajista, kimppujen koosta ja toimituspaikasta. Yleisesti ottaen kukkalähetyksen hinta on kuitenkin kohtuullinen ja usein verrattavissa tavallisen kukkakaupan hintoihin. 

Kukkalähetyksen hinta voi vaihdella noin 20 eurosta useisiin satoihin euroihin riippuen edellä mainituista tekijöistä. Hinnat voivat myös vaihdella eri kukkakauppojen välillä. Suosittelemme tarkistamaan kukkakaupan verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta tarkemman hinnan, sillä kukkalähetyksen hinta riippuu aina tilauksen sisällöstä ja toimituspaikasta.

Erilaiset kukat voivat symboloida toivoa eri kulttuureissa ja perinteissä. Yleisesti ottaen esimerkiksi valkoiset kukat, kuten liljat tai ruusut, voidaan nähdä toivon symboleina, sillä ne edustavat puhdistusta, puhtautta ja uutta alkua.

Toivoa symboloivat myös esimerkiksi tulppaanit, joiden värikirjo ja muoto viestivät kevään ja uuden elämän alkamisesta. Keltaiset kukat, kuten päivänkakkarat ja ruusut, voivat myös edustaa toivoa, sillä niiden keltainen väri symboloi auringonpaistetta ja iloa.

Kukkien kestävyys riippuu monesta eri tekijästä, kuten kukkalajista, käsittelystä ja säilytysolosuhteista. Tässä muutamia vinkkejä kukkien kestävyyden parantamiseksi:

  1. Leikkaa kukkien varret terävällä veitsellä vinottain. Tämä auttaa vettä imeytymään paremmin kukkaan.

  2. Puhdista maljakko huolellisesti ja käytä puhtaita astioita. Huuhtele maljakko ensin kuumalla vedellä ja pesuaineella, jonka jälkeen huuhtele se vielä kylmällä vedellä.

  3. Vaihda vesi usein, mieluiten päivittäin. Kukkien vesi kannattaa vaihtaa aina, kun se näyttää samealta tai likaiselta. Veden vaihdon yhteydessä voit myös leikata kukkien varret uudelleen.

  4. Vältä suoraa auringonvaloa ja vetoa. Kukat kannattaa sijoittaa viileään paikkaan, jossa ne eivät altistu suoralle auringonvalolle tai vedolle.

  5. Lisää kukkaravinteita veteen. Voit käyttää kaupasta ostettuja kukkaravinteita tai tehdä itse esimerkiksi sokeriliuosta. Muutama tippa etikkaa voi myös auttaa pitämään veden bakteerittomana.

  6. Jos kukat ovat pakkasessa, anna niiden sulaa huoneenlämmössä ennen kuin laitat ne maljakkoon.

Nämä vinkit auttavat yleensä parantamaan kukkien kestävyyttä ja nauttimaan niiden kauneudesta pidempään.

Interflora on kansainvälinen verkosto, joka yhdistää kukkakauppoja ympäri maailmaa. Interflora tarjoaa palvelun, jossa asiakas voi tilata kukkalähetyksen Interflora-kumppanilta, joka sijaitsee lähimmässä toimituspaikassa. Interflora-kumppanit ovat ammattitaitoisia kukkakauppoja, jotka käyttävät vain laadukkaita kukkia ja tarjoavat tyylikkäitä kukka-asetelmia.

Kun asiakas tilaa kukkalähetyksen Interfloralta, tilaus välitetään lähimmälle Interflora-kumppanille. Kukkalähetys valmistellaan ja sidotaan kukkakaupassa, jonka jälkeen se toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimituspaikkaan. Interflora tarjoaa usein myös kotiinkuljetuspalvelun, jolloin kukkalähetys toimitetaan suoraan vastaanottajan ovelle.

Interflora-kumppanit tarjoavat myös monia muita palveluita, kuten hautajaiskukkia, yrityskukkia ja juhla-asetelmia. Interflora-kumppanit ovat luotettavia ja ammattitaitoisia kukkakauppoja, jotka pyrkivät aina tyydyttämään asiakkaiden tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.

Kukkien ostaminen ei ole sukupuolesta kiinni, joten kyllä, miehelle voi ostaa kukkia. Kukat ovat kauniita ja monipuolisia lahjoja, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen. Kukilla voi ilahduttaa, onnitella tai osoittaa surua. On myös monia miehiä, jotka pitävät kukista ja arvostavat niitä lahjana. 

Siksi ei ole mitään syytä, miksi kukkia ei voisi ostaa miehelle. Tärkeintä on valita kukkalajit ja -asetelmat, jotka sopivat vastaanottajan makuun ja tilanteeseen. Esimerkiksi maskuliinisemmat kukkalajit, kuten orkideat tai callat, voivat sopia miehille paremmin kuin esimerkiksi vaaleanpunaiset ruusut.

Tilaa kukat helposti netin kautta, valikoimamme kattaa elämän jokaiset hetket ja tilanteet. Kerro minä päivänä haluat kukkien saapuvan ja lisää saajan nimi ja osoitetiedot. Toimitamme kukat haluamanasi ajankohtana.

Lue lisää Interflorasta täältä.

Naistenpäiväkukat

Säästä viisi euroa koodilla NAISTENPAIVA23 kun tilaat perjantaihin 3.3.2023 menneessä.